23 Nisan 2015 Perşembe

Elif Mustafa Düğün Fotoğrafları

Yaşanan En Güzel Günlerden Biri
Tarih: 19.11.2011 l Barış Çelik Photography
Elif ve Mustafa ciftimizin düğün fotoğraflarını çekimi harikaydı. Düğün Fotoğraf çekimlerinde en büyük sorun neredeyse vakit sorunudur. Çiftlerimizin Düğün gününde fotoğraf çekimini yapmadığımız için ayrı zamanda yapıldması :) bizim için dolu dolu vakitti ortalama olarak neredeyse 6 saat'te yakın bir süre düğün fotoğraflarını çektik.
Fotoğraf çekimine başladığımız andan itibaren :) bir çok anı yaşamak hem çiftimiz için hemde bizim için harika zaman geçireceğimiz birbirlerinin uyumudan belli oluyordu. Eglenceli çekim yaşlamıştı. Düğün çekimi için mekana geçtiğimiz andan itibaren bir çok fotoğraf çekimi gerçekleştirdik. Harika düğün pozları vermeleri ise en güzel düğün pozlarıydı. O kadar harika düğün fotoğraflarının içinden seçtiğimiz düğün fotoğrafları ise sizlerinde gördüğü gibi zamanın neredeyse sonbahar zamanına yaklaşması ise ortamı mükemmel bir renk cümbüşü olması ise fotoğrafları tamamen farklı kıldı. Fotoğlara her bakışımızda yaşanan bu güzel günü bir kez daha hatırlıyoruz. Mutlulukla biten güzel birgünden hatılarda devamla kalacak olan düğün fotoğraflarıdır. Düğün fotoğrafçısı barış çelik farklı mekanlardaki düğün fotoğraflarını sizlere sunuyor.
Düğün albümü fotoğrafları çekimi artık 6 saatlik bir vakitten sonra bitmişti. Çiftimizde artık düğün fotoğrafı hikayesini en güzel şekilde yaşayan çiftlerimizden olmuşlardı. Sonsuz Kere Hatırlayacakları Mutlu Sona kavuştular...
düğün fotoğraf paketleri

düğün hazırlıkları

Düğün Fotoğraf Çekim Yerleri
anadolu yakası düğün fotoğraf çekim mekanları

düğün çekim mekanları istanbul

düğün fotoğrafları

Düğün Organizasyonu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder