10 Aralık 2011 Cumartesi

Işıl ve Üzeyir Düğün Fotoğraf Çekimi

Işıl ve Üzeyir çifti düğün fotoğraf çekimleri için çiftimizin düğünlerini bizde çiftimiz gibi uzun bir zaman heyecanla bekledik. Çünkü çiftimizin bir farkı vardı ikiside iki ayrı ülkedeydiler, düğünleri Türkiye'de yapıldı, Günlerden Pazar günü idi. Artık çiftimizin düğün günleriydi herkese göre bir hafta sonu idi ama çiftimiz için en özel bir gündü, çiftimizin yıllardır bekleyişi artık bugün gerçekleşecekti.
Düğünü olan çiftlerimizin en zor günleri ise düğünlerine bir gece kala heyecandan uyuyamadıkları sabah olmuştu artık, evden aceleyle çıkışları kuaförlerinde buldular kendilerini kuaförde hazırlıkları bittikten sonra düğün fotoğrafı çekim alanına gelinimizin bembeyaz gelinliği süsledi, düğün fotoğrafı çekim alanına damadımızın şık oluşu tamamladı, son kalan eksikliği sevinçleri, heyecanları kalplerinin atışıları bize kadar geliyordu, heyecanlıydılar, sıkmadılar kendilerinin en güzel düğün fotoğrafı pozlarını verdiler bana gülümseyerek baktılar objektifime, yeri geldiler hüzünleriyle, bir başka değişle kendilerinden geçerek baktılar birbirlerine düğün fotoğrafçısı barış çelik klasik düğün fotoğrafları yerine sizlere daha kaliteli hizmet sunmaktadır.
Farklı Düğün Pozları

Düğün Fotoğrafçısı

düğün pozları


düğün fotoğraf çekimi

kavacık hidiv kasrı düğün fotoğrafları

duvaklar içindeki gelin

Öpüşmeli Düğün Fotoğrafları

siyah beyaz gelin damat fotoğrafı

Daha Fazla Fotoğraf İçin Web Sitemizi Ziyaret Ediniz. Barış Çelik Photography

2 yorum:

  1. VALLAH KARDESIM BLOG SÜPER , RESIMLER SÜPER , RESIMLERI CEKENDE CEKDIRENLERDE SÜPER yanii böyle kelimelerle bunlari anlatmak bos geliy banaa kelimelerle anlatamicam sana yani BOMBAAAA OLMUS GÜZEL OLMUS HARIKA MUHTESEM COK GZEEL VE ÖTEEESI BISEY RESIMLERDE BLOGDA SEVILIOSUN <3 :)))

    YanıtlaSil