10 Aralık 2011 Cumartesi

Düğün Fotoğrafı Çekimlerinde Bilinmesi Gereken Konular.

Düğün Hikayesi Fotoğraf Çekimi Nedir? 

Düğün hikayesi fotoğrafçılığı belgesel tarzında hazırlanıp sabahın en erken saatinde kuaförde başlar. Sevdiklerinizle o özel anlarınızı kuaföre ilk gelişinizi yüz makyajınızı saçınızın hazırlanması özenle seçilen gelinliğinizi giydikten sonraki hallerinizi kuafördeki bütün hazırlıklarınızı sizler için ölümsüz kılmak mutlulugunuzun her anını düğün hikayesi fotoğraf çekimiyle sizler için ölümsüz kılıyoruz.

 Ekipman ve Kadronuzun Tecrübesi Nedir? 

Daha kaliteli sonuçlar elde edebilmek için kullanmış olduğumuz makina ve ekipmanlarımız tamemen profosyoneldir. Daha iyi bir şekilde sanatsal ve yaratıcı fotoğraflara imza atabilmek için kadromuzda bulunan makinalarımız ve profosyonel ekipmanlarımızdan oluşmaktadır. Fotoğrafçılık tecrübemiz uzun yıllar bu işin içinde olup profesyonel uzmanlarla çalışıp moda ve düğün fotoğrafçılıgı tecrübesine sahip ekibiz.

Gelin ve Damat Paketi Nedir? 




Gelin ve Damadın kuaför hazırlıkları ve düğün mekanına yakın mesafede bir veya iki ayrı mekanda deniz,doğa ve tarihi bir mekan ve yapıda iki veya üç saatlik profosyonel fotoğraf çekimidir. Düğün fotoğrafları çekimi yapıldıktan sonra seçeceğiniz düğün albümüz ile seçmiş olduğunuz düğün fotoğraflarınızla sizlere şık bir düğün hikayesi albümü hazırlamaktayız. Albüm ve paketler hakkında ayrıntılı bilgi için. Tıklayınız.

Fotoğraf Çekim Süresi Ne Kadar Sürüyor? 

Seçmiş olduğunuz pakete göre: Gelin ve Damat Çekimi: yaklaşık 3 Saat Düğün Hikayesi Paketimiz: 7-8 saat arası sürmektedir. Neden İki Fotoğrafçı? Gün içerisinde yaşananları yakalayabilmek, birimizin kaçırırabileceği güzel kareleri diğer fotoğrafçıın yakalama şansı daha yüksek oluyor. Biz işimizi garantiye almak için iki fotoğrafçı çalışıyoruz. Sizinde bildiğiniz gibi geri tekrarlanmıyacak bir gün.

 İstanbul Dışındaki Düğünlere Gidiyormusunuz?

Evet, Ancak İstanbula en fazla 3 veya 4 saatlik uzaklıktaki yakın mesafelerde çalışabiliriz. 

Fotoğraflar Kaç Adet Olacak ve Ne Zaman Alabiliriz? 

Düğün albümünüz seçeceğiniz paket ile değişmektedir. Düğün hikayesi fotoğraf çekiminde yaklaşık olarak 600 ile 1000 arası bütün düğün fotoğraflarınız Hem Renkli ve Siyah beyaz olarak bütün fotoğraflar düzenlenip sizlere DVD olarak teslim edeceğiz. Düğün albümünüz için sizlerin seçeceği maksimum 40 adet fotoğrafları Tasarım alanında düzenleyip düğün albümünü hazırlayıp baskı öncesi sizlere sunup onayınızı aldıktan sonra 10 ile 15 gün arasında sizlere teslim etmekteyiz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder